konference 18. 10. 2022, Ministerstvo zemědělství Praha, sál č. 400
referent pro politiku, strategie Farm to Fork – Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin (DG SANTE)
náměstek ministra zemědělství, v minulém volebním období místopředseda Zemědělského výboru PS, kde se mj. zabýval reformou veřejného stravování, s cílem zvýšit podíl lokálních potravin a biopotravin ve veřejném stravování
specialistka na ekologické zemědělství a udržitelné zadávání veřejných zakázek, odbor 22 – ochrana životního prostředí města Vídně
vedoucí oddělení vývoje softwaru, prokurista, KWP Wien
Fakulta zemědělská a technologická Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, vedoucí oddělení ekologického zemědělství Katedry agroekosystémů, místopředseda České technologické platformy pro ekologické zemědělství
expert pro odpovědné veřejné zadávání MPSV
vedoucí Ústavu aplikované a krajinné ekologie, Agronomické fakulty MENDELU; předsedkyně Tematické pracovní skupiny (TPS) SZIF Krátké dodavatelské řetězce a komunitou podporované zemědělství
Český Gastronomický Institut z.s. – projektový manažer a odborný garant projektu „Máme to na talíři a není nám to jedno.“
Státní zdravotní ústav – Centrum podpory veřejného zdraví – oddělení Institucionálního stravování a popularizace výživy
vedoucí odd. veřejných zakázek Městského úřadu Jičín; koordinace a zajišťování zadávání veřejných zakázek pro městský úřad; metodik v oblasti veřejných zakázek pro všechny příspěvkové organizace města
ekonomka, vedoucí ŠJ a hospodářka MŠ Louny. Zodpovídá za vyhledávání a výběr dodavatelů, spolupráci s nimi a se společností SCUK. Zajišťuje exkurze na farmy a do přírody, péči o školní zahrádku, farmářské trhy v MŠ a školení ohledně zdravého stravování pro rodiče i děti.